-Startsiden
-Bilder av hytta
-Priser
-Aktiviteter og opplevelser
-Utleiekalender
-Kontakt oss for leie
-Kart
-Om Br. Nordby
Om Br. Nordby AS

Næringseiendom på Bjørkelangen
Eiendomsselskapet Br. Nordby AS ble av tvillingbrødrene Per og Pål Nordby etablert høsten 2000 etter kjøp av næringsbygget på Blixrud industriområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Overtagelse av bygget skjedde 1. november samme år. Pr dato høsten 2006 er det tre leietakere i den 1.750 kvadratmeter store bygningsmassen.
Leietakerne har de siste årene vært:
Van Line Norge AS (bilrekvisita og verktøymateriell), Bjørn Thoresen AS (elektromontasje) og Maxbo (suppleringslager til butikken på Bjørkelangen). Medregnet selgere som opererer rundt om i landet er det mellom 25 og 30 arbeidsplasser tilknyttet bygget.

NB:
Fra 2007 er Van-Line Norge AS leietaker av hele bygget.

www.vanline.no

Utleiehytte ved Hallangen mellom Setskog og Rømskog
September 2005 sto en utleiehytte av modell Setskog-hytta, Veiby, klar ved innsjøen Hallangen, midt i mellom tettstedene Setskog og Rømskog. Hallangen ligger sør/øst i Aurskog-Høland kommune i Akershus fylke. Hver av de 35 tomtene er vestvendt og frittliggende med et areal på minst to dekar. Opparbeidet strand ved Hallangen er klar til benyttelse, mens kombinert båt- og badebrygge er planlagt.
Hytte nummer 9, som leies ut av Br. Nordby AS, er på 82 kvdm, har åtte sengeplasser, strøm og vann/kloakk. Vedfyring i tillegg til elektrisk oppvarming. Romslig vestvendt terrasse og trivelig naturtomt. Fiberkabel hvor TV, telefoni og internett-tilgang for PC inngår i såkalt trippelplay for filmer og opptil 40 TV-kanaler. Parkeringsplass for tre biler rett ved hytteveggen. Hytta ligger praktfullt til ca. 300 meter fra innsjøen Hallangen. Velkommen til et hyggelig opphold. Se flere bilder og mer informasjon om leiemulighetene andre steder på hjemmesiden.
 
 
Utleiehytte ved Osensjøen i Trysil
Februar 2007 sto nok en utleiehytte av modell Setskog-hytta, Veiby, klar til bruk ved innsjøen Osensjøen i Trysil. Hytte nr. 20, som leies ut av Br. Nordby AS, er på 86 kvdm, har åtte sengeplasser, strøm og vann/kloakk. Vedfyring i tillegg til elektrisk gulvvarme. Koselig vestvendt terrasse og trivelig naturtomt. Hytta har TV. Parkeringsplass for tre/fire biler like ved hytteveggen. Hytta ligger flott til ca. 400 meter fra Osensjøen. Hyttefeltet med plass for 42 hytter ligger i tilknytning til Osensjøen Turistsenter. Området har mye å by på til alle årstider. Til Trysilfjellet alpinsenter er det ca. fire mil, og det vil hver helg i sesongen gå skibuss fra senteret. Oppkjørte skiløyper vil det være like utenfor hytteveggen. Sjøen egner seg til vannsportaktiviteter, et rikt fiske og bading sommerstid. Hver hytte får rettigheter til to garn (60 meter). Stedet har 1.700 meter strandlinje med opparbeidet badeplass og båtbrygge samt ballplass for barn. Golfbaner finnes både i Elverum, på Rena og i Trysil. Gocart og bowling i Trysil og Elverum. Småviltjakt er mulig gjennom en avgift til Allmenningen. For barn er det lagt til rette med husdyrpark ved Snippen Gård. Velkommen til et hyggelig opphold. Se flere bilder og mer informasjon om leiemulighetene andre steder på hjemmesiden.

www.osensjoen.no

Pål Nordby
Per Nordby
1954 Setskog
90 20 96 80
Pål Nordby
3150 Tolvsrød
93 06 55 52