-Startsiden
-Bilder av hytta
-Priser
-Aktiviteter og opplevelser
-Utleiekalender
-Kontakt oss for leie
-Kart
-Om Br. Nordby
Aktiviteter
Ved å leie hytta på Hallangen:
Bygda Setskog
Setskog som bygd har mye å by sine 700 innbyggere og tilreisende turister på. Se mer om severdigheter, servicetilbud, badeplasser, camping, søndagsåpen butikk, storslagen natur, jakt og fiske og andre aktiviteter på egen hjemmeside.
www.setskog.no
  Solnedgang i mars
 
Link til Aurskog-Høland kommune:
www.aurskog-holand.kommune.no
 
Sjøen Hallangen – nesten ved hytteveggen
Ved Hallangen, noen hundre meter nedenfor hytta er det opparbeidet strand, grillplasser og rastebord. Brygge anlegges før sommersesongen 2006. Nær sagt fra hytteveggen kan du også høste av naturens spiskammers ved plukking av bær og sanking av sopp. Hallangen er også bare ett av veldig mange gode fiskevann i området.
 
Bygda Rømskog
Rømskog kommune består hovedsakelig av skog, blanke sjøer og tjern og skiller seg ut som en spesiell og naturmessig perle i det ellers flate Østlandslandskapet. Kommunen ligger i nordøstre hjørnet av Østfold, med grenser mot Sverige i øst, Aurskog-Høland i nordvest og Marker i syd. Rømskog har ca. 670 innbyggere og er blant de minste kommunene i landet.
Av årlige arrangementer kan nevnes Kørrefestivalen og Volvo-treff på kultursenteret Kurøen. Det gamle småbruket ved Rømsjøen er åpent sommertid for servering av rømmegrøt og kioskvarer. Stedet har to skolemuseum som er åpne sommerstid.
www.romskog.kommune.no

Rømskog kanoutleie
www.kanoutleie.no

Bjørkelangen musikkfestival
Festivalen arrangeres hvert år den siste helgen i august. En helg hvor ”alle” på Bjørkelangen setter av fire dager til fest og moro.
  
 Handletur til Sverige

Fra Hallangen er det en kort svipptur dersom svenskehandel står på programmet. I 2005 åpnet det nye shoppingsenteret til Olav Thon i Töcksfors. Dit er det bare 44 km, en svipptur på 35 minutter fra Hallangen. Shoppingsenteret er på hele 28.000 kvadratmeter fordelt på 42 butikker. Fortsatt må du 22 km videre inn i Sverige til Årjäng for å handle på Systembolaget. Til grensebyen Charlottenberg er det 47 km fra hytta. Her bygger eiendomskongen Thon et enda større senter enn det i Töcksfors. Åpnes gjør senteret i Charlottenberg 20. oktober 2006.Bortover og nedoverski
Bjørkelangen Skisenter har tilbud om alpinaktiviteter, varmestue med servering og tre hoppbakker. Skianlegget ligger på Bjørkelangen i en avstand av 20 km fra hytta.

Til Valfjället Skisenter mellom Skillingsfors og Charlottenberg er det ca 40 km fra hytta.
Alpinanlegget i Valfjället byr på variasjon og herlige aktiviteter for hele familien. Med spennende og utfordrende løyper er det noe for alle aldersgrupper i det som kalles Valfjällets Vinterlekeland. Her finnes blant annet snølabyrinter, grotter, sparkbane, griller og mye mer.
www.valfjallet.se

 

-------------------------------------------------------------------------------
Ved å leie hytta ved Osensjøen:
Bygda Trysil:
Trysil er et kjent utfartssted, særlig om vinteren. 
Se Trysil kommunes hjemmeside for tilbud og aktiviteter: www.trysil.kommune.no 
 
Kort vei, bare 42 kilometer fra Osensjøen Turistsenter til Trysilfjellet alpinanlegg. Norges største alpinanlegg med 32 heiser (seks stolheiser og 65 nedfarter. Det høyeste fjellet er over 1.000 meter.
 
Osesjøen Turistsenter:
Er åpent hele året og kan tilby pub og dansebar med alle rettigheter. Flere faste arrangementer gjennom året. 
Ved sjøen er det badeplass, området har badebasseng med sklie. 
Det er egen småbåtbrygge ved senteret, og det leies ut båt og kano og for brettseilere gir sjøen ypperlige forhold. 
 
 
Et frisk høstbad i Osensjøen.
Skiløyper:
Like ved hyttefeltet er det tilgang til flotte skiløyper - milevis med oppkjørte løyper. Det finnes også lysløyper ved Sjøenden og Osnesset.
 
Turområde:
Flott turterreng, og godt med bær og sopp for de som ønsker å sørge for matauk om høsten. 
 
 
Kantarellen venter i skogbrynet.
 
Fiske:
Osesjøen er fiskerik med blant annet ørret, harr, sik, abbor og lake. Hver hyttetomt har rett til to garn av 30 meter langs den 1.700 meter lange strandlinjen til Osensjøen Turistsenter. Jakt er også mulig ved å kjøpe dags eller week-endkort gjennom Allmenningen som disponerer terreng på begge sider av sjøen. Se mer på: www.osesjoen.no
 
Golf/Bowling:
Golfbaner finnes det både i Trysil, Elverum og på Rena. Bowlinghaller er det i Elverum og Trysil. Også gocart kan man kjøre i Elverum, mens det er muligheter for Funcart i Trysil.
 
 
Osensjøen ligger vakkert til mellom Elverum og Trysil.
 
 
 
Gylden kantarell til kullinariske anledninger.